fbpx

1. Privacitat i protecció de dades personals

Delterreno es compromet en la utilització responsable de les dades personals introduïdes al web, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat del fitxer, així com a acomplir a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb l’establiment en el Reglament de Mesures de Seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, aprovat pel Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre. El nostre servidor segur garanteix la privacitat de les dades que ens transmets. Aquesta privacitat s’aconsegueix mitjançant el protocol SSL, encriptant les dades enviades mitjançant el sistema de xifrat RSA, de manera que ningú pugui accedir-hi, ja que no disposa de la clau necessària. Pots comprovar que el teu navegador és segur si apareix el símbol del cadenat i també es pot apreciar que la URL varia lleugerament: ja no comença amb http sinó amb https.

2. Despeses d’enviament

Les despeses d’enviament i/o gestió no estan incloses en el preu i et seran carregades per a la seva acceptació expressa, abans de finalitzar la teva compra, en funció de la direcció d’enviament de cada comanda i de la modalitat de lliurament que hagis triat. A continuació, et detallem en la següent taula les despeses d’enviament:

 ZONA

CODIS POSTALS

PREU (IVA inclòs)

Amposta

43870

Gratuït

Resta de les Terres de l’Ebre, Catalunya i Estat Espanyol

5,5 €

Andorra

AD100, AD200, AD300, AD400, AD500, AD600, AD700

22 €

A banda d’això, siguis d’on sigui, si la comanda és igual o superior a 50 € tindràs enviament gratuït.

3. Realització de la comanda

Per realitzar una comanda és necessari connectar-se a www.delterreno.cat, i per procedir a la compra de productes, hauràs d’afegir el producte que vols adquirir a la cistella, segons les indicacions recollides a la pantalla, emplenant a aquests efectes el formulari de comanda subministrat i validant el mateix.

La validació de la comanda per part del client suposa expressament el coneixement i acceptació d’aquestes condicions generals. Un cop efectuada la compra i en el termini més breu possible, sempre abans que transcorrin 24 hores des de l’execució de la compra, el Servei d’Atenció al Client de delterreno et remetrà per correu electrònic un comprovant de la compra. Si no estàs d’acord amb les dades consignades en aquesta confirmació, podràs demanar la modificació d’aquestes.

4. Disponibilitat dels productes

La selecció de productes oferts a www.deletrreno.cat, és vàlida sempre que els productes estiguin visibles en el web, amb els límits d’estoc disponibles. En tractar-se de comerç electrònic, l’estoc s’actualitza en línia, pel que podria succeir, eventualment, que durant el procés de compra s’esgoti l’estoc, no es podrà, per tant, en aquests supòsits, continuar amb la compravenda iniciada.

Quan l’article es troba en estoc, el nostre compromís de sortida des del nostre magatzem és de 48 hores. A aquest termini de temps, cal afegir els terminis de lliurament que puguin tenir els operadors de transport amb els que treballem. Aquests terminis es computen sobre dies laborables -de dilluns a divendres-, ja que delterreno no realitza expedicions en festius, dissabtes, ni diumenges.

En el cas que existís alguna ruptura d’estoc o indisponibilitat puntual d’un article productesdelebre.cat es posarà en contacte amb tu per comunicar i donar-te un nou termini de lliurament o, si no fos possible servir-te aquest producte, procedir a la seva anul·lació o bé, se li oferirà, sense que això suposi un augment de preu, un producte de similars característiques que tingui la mateixa o fins i tot superior qualitat. En qualsevol cas, un retard en el lliurament respecte als terminis indicats no donarà dret al client a exigir indemnització.

5. Terminis d’enviament

Els productes s’enviïn a l’adreça de lliurament que ens hagis indicat en la comanda. Disposem d’un tipus d’enviament:

Lliurament a domicili 2-3 dies: En aquesta modalitat d’enviament les comandes es lliuraran a l’adreça indicada (fins a les 20:00 hores) als 2-3 dies laborables següents de sortir expedits dels nostres magatzems. La missatgeria no realitzarà lliuraments en dissabtes, diumenges ni festius.

6. Mètodes de pagament

Delterreno.cat et proposa diversos mitjans de pagament perquè puguis escollir aquell que més et convingui o s’adapti millor a les teves necessitats:

Pagament per Targeta de Crèdit: Pots utilitzar Visa, Maestro i American Express. El cobrament sobre la teva targeta s’efectuarà en el moment d’acceptació de compra de l’article. En el cas que el TPV informés de la denegació de la targeta, es cancel.larà automàticament la comanda, informant en línia al client de l’anul·lació. Per motius de seguretat, Prodctesdelebre.cat es reserva el dret a no acceptar determinades operacions realitzades amb targeta de crèdit. En el cas que l’anul·lació de la comanda es produeixi una vegada que ha estat cobrat, es procedirà en aquest moment a reintegrar l’import cobrat en la targeta de crèdit original en la qual s’ha efectuat el càrrec. En aquests casos i si el client està interessat a progressar en la compra dels articles podrà repetir la comanda seleccionant com a mitjà de pagament la transferència bancària.

Pagament amb Cupó descompte o Codi promocional: Si és generat amb motiu d’una compra dins d’una promoció, les condicions prevalents seran les que s’indiquin en les bases de la promoció, sobre el que s’indiqui en el cupó / codi. És vàlid durant el termini de validesa indicat en el cupó / codi i únicament per a compres realitzades en www.productesdelebre.cat. En cas que caduqui sense haver-lo utilitzat, no es reemetrà. Aquest cupó / codi és vàlid únicament per a la compra dels articles o famílies indicats en el cupó / codi. El cupó / codi pot tenir un import mínim de compra per a la seva utilització. En cas que aquest no s’indiqui, l’import mínim de la compra serà el del cupó / codi. Si l’import de la comanda en el que s’utilitzi un cupó / codi és superior al valor del cupó / codi, pot pagar-se l’import restant mitjançant targeta de crèdit. No es re-emetran en cas d’anul·lació de la comanda per causa deguda al client o de desistiment. En aquests casos, es retornarà la part del preu que s’hagi abonat pel client; però no la part que s’hagi satisfet mitjançant el cupó promocional, en tractar aquest d’un descompte, i no d’un abonament. Productesdelebre.cat es reserva el dret de cancel·lar la comanda en el qual s’hagi utilitzat un cupó / codi si el client infringeix les condicions d’aquest cupó / codi.

7. Mecanismes de pagament

Pagament a través de Stripe: Pots pagar les teves compres fàcilment amb qualsevol targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Mastercard, American Express, etc.), garantint una operació bancària 100% segura. Stripe protegeix la teva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i de seguretat.

8. Drets de devolució

Si no quedes satisfet amb els productes comprats a www.delterreno.cat, tens dret a la devolució de les teves compres contactant, conforme al que disposen els paràgrafs següents.

Termini d’exercici del dret de devolució: Podràs exercir el dret de devolució sense necessitat de justificació en un termini de 14 dies naturals. En cas de tornar el producte sense el seu embalatge original, el producte es podrà depreciar.

El termini de desistiment expirarà al cap de 14 dies naturals des del dia en què tu o un tercer indicat per tu, diferent del transportista, va rebre el bé.

Forma d’exercir el dret de devolució: Per exercir el dret de devolució de productes comprats a www.productesdelebre.cat, hauràs manifestat la teva decisió d’alguna de les següents maneres:

  • Posar-te en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client, al telèfon 678 72 10 08.
  • Escriure’ns a través del compte de correu electrònic info@delterreno.cat

Conseqüències de la devolució: En cas que exercitis el dret de devolució, et tornarem el cost del producte (no incloses les despeses d’enviament). En el cas de voler canviar el producte, sent el mateix model però diferent talla, considerarem la manera de dur a terme el canvi depenent de quina sigui l’adreça del client.