Logo

L’equip

L’equip Del Terreno és fruit de la unió de tres joves ebrencs que s’han convertit en bons amics. Joves en ganes de fer un projecte positiu, il·lusionador i amb una visió optimista de la vida.

Pep Simó

Lo periodista

Pep Simó és periodista, diplomat en turisme i expert en marketing on-line. Ideòleg del concepte Del Terreno, amant de les noves tecnologies, viu connectat i sempre en ganes de fer coses, emprendre nou projectes i creure en la justícia social. Contingut, marketing i comunicació.

Hernan en H - Del Terreno

Hernán en H

L'artista

Hernán en H és l’il·lustrador, el creador, l’il·lusionista Del Terreno. El dibuix és la seva passió, sempre optimista i colorista ens transmet una visió positiva de la vida. Pel seu cap volen il·lustracions i dibuixos, només necessita un paper i un llapis per convertir-los en realitat.www.hernanenh.com

Sofia Arques

La dels números

Sofia Arques és Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, la que millor controla els números, la que vigila, la que està atenta a tot el que passa. Encarregada del web, el comerç on-line i la millor venedora Del Terreno.